Handelsbetingelser

Bestilling / betaling

Bankoverførsel:
Efter bestilling modtager du en ordrebekræftelse på mail. På den står der en ordrekode, det kan være f.eks. "RWKTKCPOQ", den bedes du kopiere ind / indtaste i din bankoverførsel (i feltet "besked til modtager).

Du bedes indbetale beløbet til:
Reg. nr: 8113 - Konto nr: 0005938580

MobilePay / Swipp:
Overfør betaling til 31477533, gerne med ordrekoden som besked. Modtager vil stå som Kim Aagaard.

Yderligere:
Samtlige varer der sælges fra Bogbixen er brugte varer, du kan derfor ikke fradrage købsmoms.
P.T. er det kun min egen bogsamling jeg sælger ud af, jeg har endnu ikke købt brugte bøger med henblik på videresalg.

Forsendelse

Forsendelse sker via PostDanmark, prisen er inkluderet, du kan se hvor meget forsendelsen koster i kurven. Du kan også vælge selv at afhente varerne i Ørbæk på Odensevej 5, så er forsendelsen selvfølgelig gratis. Vælger du at hente varerne selv så har vi åben torsdag 11.00 - 20.00 eller efter aftale (ring eller email os).

Fortrydelse

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. Varen skal tilbageleveres i samme stand, og skal emballeres på samme forsvarlige vis, som da du modtog den, og det skal ske inden for fortrydelsesretfristen. Du dækker selv for udgifterne til forsendelse / pakning. Bogbixen har derefter 30 dage til at udbetale pengene, fra den dag vi har modtaget varerne retur.

Varernes tilstand

Alle varerne er brugte, og bliver købt som beset. Fin brugt stand betyder ikke at bogen er ny, det betyder bare at den er i fin stand af en brugt bog at være. Normal brugt stand er hvad man kan forvente af en brugt bog. Meget brugt, ja så er den godt slidt.